AK KADINLAR BİLGİ DEPOLADI

AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Kadın Kolları Başkanlığı teşkilat eğitimi ve kadın buluşması programı gerçekleştirdi.

Gaziosmanpaşa Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleşen programa  programa İlçe Başkanı Serkan Acar, Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ,İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit , ilçe idari amirleri ve teşkilat mensupları  katıldı

ARTIK KADINLARIMIZ DAHA BİLGİLİ

İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit ,bilinçlenerek yolumuza devam edeceğiz dedi.

KANAL İSTANBUL DIŞ GÜÇLERİ ÜRKÜTÜYOR

AK Parti Gaziosmanpasa İlçe Başkanı Serkan Acar'da gündemle alakalı bilgilendirme yaptı.Kanal Istanbul'un ilimiz ve ülkemiz için hayati bir öneme sahip olduğununu aktaran Acar, ancak dış güçler ile birlikte malesef ülkemizde ki işbirlikçilerinin her zaman olduğu gibi bu yatırımada karşı çıktıklarını söyledi. Gündem ile ilgili soruları cevaplayan Acar,parti olarak eğitim çalışmalarına ağırlık vereceklerini belirtti.

IBB YATIRIMLARI DURDURDU

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ise ilçede ki projeler hakkında bilgi verdi. Usta, konuşmasında;CHP'li IBB'nin yapımını üstlendiği Gaziosmanpaşa'dan geçen Kabataş-Mecidiyeköy metro hattının ve diğer tüm projelerin durdurulduğunu  ifade ederek vatandaşların  AK Kadroları daha şimdiden özlemle iş başında görmek için sabırsızladığını kaydetti.

AK KADINLAR SORULARA CEVAP BULDU

Kurum müdürleri ise kendilerine yöneltilen sorular ile birlikte  birimleriyle ilgili  yaptıklari çalışmalari anlattılar.

Daha çok ilçe genelinde halka açık olarak yapılan programlarda kendilerine gelen talep ve şikayatlerle ilgili soru ve cevapların yer aldıği organizasyon yaklaşık 3 saat sürdü.

Haberin görselleri