Ak Kadınlardan Din Görevlilerine Teşekkür Ziyareti

Ak Parti Gaziosmanpaşa Kadın Kolları Teşkilatı ,Din Görevlileri ve Camiler Haftası dolayısı ile Kız Kuran Kurslarına ziyaretler düzenledi

 

İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit´in öncülük ettiği programa İlçe Yönetimi ile Mahalle Başkanları ve yönetimleri katıldı.

16 Mahallede eş zamanlı yapılan ziyaretlerde İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Vurmaz  Yiğit, Cami ve din görevlileri birbirinden ayrılmaz bir bütündür. Ülkemizin dört bir köşesinde fedakarca hizmet veren din görevlilerimiz, uzlaştırıcı ve bütünleştirici görev anlayışıyla dini konularda halkımızı aydınlatırken, aynı zamanda sosyal sorunlara da çözüm arayan ulvi bir vazifeyi de yerine getirmektedirler. Bu vesileyle aynı safta, omuz omuza hep birlikte ibadet ettiğimiz camilerimizde onurlu bir görev ifa eden din görevlilerimize başarılar diliyor, ebediyete intikal eden din görevlilerimize de Allah´tan rahmet diliyorum. Camilerimizin ,kurslarımızın yapımında ve onarımında maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen vatandaşlarımıza da şükranlarımı sunuyor ,özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum ” dedi.

Gaziosmanpaşa Kadın Kolları teşkilatı Din Görevlileri ve Camiler Haftası dolayısıyla ilçemizde bulunan tüm cami ve mescitler ziyaret edilerek,hanımlar kısmında bulunan namaz için kulanılan kıyafetler yıkanıp ütülendi eksik olanların yenisi alınıp tamamlandı.

 

Haberin görselleri