BİRBİRİMİZE NEFES OLDUK

Arkadaşlarımızı Covid sürecide yalnız bırakmadık

AK Parti Kadın Kolları İl Başkanlığının 39 ilçede eş zamanlı olarak başlattığı covid sürecinde birbirimize nefes oluyoruz çalışmasına ,AK Parti Gaziosmanpaşa Kadın Kolları da   covid-19 virüsüne yakalanan yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek eşlik etti.

Arkadaşlarımızı Covid sürecide yalnız bırakmadık

Dünya çok büyük bir imtihandan geçerken,faaliyetlerine aralıksız devam eden AK Parti Kadın Kolları teşkilatı virüse yakalanan arkadaşlarına uzaktan da olsa moral vermek için ziyaretler düzenliyor.

AK Parti Gaziosmanpaşa Kadın Kolları Başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit,İl Yönetim Kurulu Üyemiz Hatice Sarı ile birlikte ,covid-19 rahatsızlığı geçiren ilçe yönetim kurulu üyeleri Gülhan Yaman ve Fatma Gökhan’ı evlerinde ziyaret etti.

Konuyla ilgili açıklama yapan İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit,’covid-19’a yakalanan arkadaşlarımıza moral vermek , az da olsa tebessüm ettirebilmek,yalnızlığını paylaşmak destek olmak için eve çıkmadan ,pandemi kurallarına uyarak ,uzaktan ziyaretler yapıp küçük hediyelerle  gönüllerine dokunuyoruz.Amacımız gönüllerini almak birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek dedi.

Haberin görselleri