Çam:Kadınlar isterse Her Şeyi Başarır

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam,Gaziosmanpaşa’da kadınlara seslendi

AK Parti Gaziosmanpaşa Kadın Kolları Başkanlığının düzenlediği programa , AK Parti Genel Merkez  Kadın Kolları Başkanı ve Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Teşkilatlanma Başkanı Seda Gören Bölük,AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Seçim İşleri Başkanı Serpil Kavrak, ,AK Parti İstanbul Kadın Kolları Başkanı Av. Rabia İlhan, İlçe Kadın Kolları Başkanımız Zeynep Vurmaz Yiğit,İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Öğretmenlerimiz, STK’ların Kadın Temsilcileri, Hastane Yöneticileri ,esnaf kadınlar, İlçenin İş Kadınları, çeşitli meslek gruplarında çalışan kadınlar ve teşkilat mensupları katıldı.

Programda selamlama konuşması yapan İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit“Bizler Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan  önderliğinde bize vermiş olduğu görev bilinci ile hane hane kapı kapı dolaşarak hepinizin desteklerinizi istiyoruz. Bizlere evlerini ve gönüllerini açan sizlere teşekkür ediyorum. Bizim davamız belli,bu dava bilinci ile İstanbul Belediye Başkan Adayımız Binali Başkana desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam ise ‘ Bu ülkenin kadınları hak, hukuk, adaleti Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde 17 yıldır hissederek, yaşayarak görüyor Evet bu ülkenin kadınlarına güvenmelisiniz. Bu ülkenin kadınları kime ne oy vereceğini, kimin bu ülkeye ne kattığını, kimin taşın altına elini koyduğunu çok iyi bilir. Çok az zamanımız kaldı.Biz, AK Kadınlar olarak, bugüne kadar her zaman taşın altına eli, bedenimizi koyduk. Bundan sonra da devam edeceğiz.Yıldırım hızıyla çalışmamızı yapıp Binali Başkanı İstanbul’a başkan yapacağız. ‘dedi.

 Seçimin neden yenilendiğini anlatan Çam,biz asla seçimin yenilenmesini istemedik,oyların yeniden sayılmasını istedik.Ancak CHP itiraz edince böyle bir süreç gelişti,dedi.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam protokol konuşmalarından sonra kadınların sorularını cevapladı.

Haberin görselleri