GAZİOSMANPAŞA'DA ÜYE BULUŞMASI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR...

Ak Parti Gaziosmanpaşa Üye buluşmaları her hafta farklı mahallelerde gerçekleşiyor...

AK Parti Gaziosmanpaşa Kadın Kolları başkanı Başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit, yaptığı konuşmalarında, Türkiye’deki güncel siyasi gelişmeler ile AK Parti’nin çalışmaları hakkında bilgi verdiler..

 

Yiğit; Mahalle üye buluşmaları toplantısında "üyelerimiz ve mahalle sakinlerimiz ile bir araya geldiğimiz ve çok sıcak bir ortamda geçen üye buluşma toplantısı çok verimli geçti” dedi..

Gaziosmanpaşa İlçesinde yapılan çalışmalar ve planlanan projeleri anlatan Yiğit,"Mahalle sakinlerimizin sorunlarını dilek ve temennilerini dinleyip istişarelerde bulunduk, çözüm üretmek için gerekli notlarımızı aldık. Teşkilatlarımızın çalışmaları hakkında halkımıza bilgi verdik. Mahalle sakinlerimizin toplantıdan çok mutlu olması bizleri de sevindirdi. Üye buluşma toplantılarımızı aynı konsepte tüm mahallerimizde devam ettireceğiz" diyerek açıklamasına devam eden Kadın Kolları başkan Zeynep Vurmaz Yiğit, sözlerini şöyle bitirdi: “Üye buluşma toplantımızın hazırlığında emeği geçen tüm teşkilat mensubu arkadaşlarıma ve konuşma yapan teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca teveccüh gösterip toplantımıza katılan sorularıyla katkıda bulunan değerli mahalle sakinlerimize de değerli vakitlerini bizlere ayırdıkları için çok teşekkür ediyorum dedi...”