Gaziosmanpaşalı Ak Kadınlar Vefa Yemeğinde Buluştu

Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Kadın Kollarının düzenlediği vefa yemeğinde geçmişten günümüze teşkilatta görev alan gönüllüler bir araya geldi.

Belediye Kültür Merkezinde düzenlenen toplantıya ,Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Serkan Acar ve kıymetli eşi Serap Acar ,Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ve kıymetli eşi Nezihe Usta, İl Yönetim Kurulu Üyesi Meryem Tekbıyık,İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit,Kurucu Kadın Kolları Başkanı Zekiye Çapan,önceki dönem kadın kolları başkanı Merve Çabuk,Meclis Üyeleri  ile geçmişten günümüze görev yapan teşkilat mensuplarımız katıldı.

Program Mevlid Kandili olması dolayısıyla sözlerin en güzeli Kuran tilaveti ile başladı.Yapılan duanın ardından protokol konuşmalarına geçildi.

BURALARIN ESAS SAHİPLERİ SİZLERSİNİZ

Toplantıda ilk konuşmayı yapan ev sahibi İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit,misafirlerine hoş geldiniz derken hava muhalefetine rağmen programa katılan herkese teşekkür etti.Bizde kimsenin görevi bitmez sadece vakti geldiğinde bayrağı devreder,tıpkı kurucu ilçe başkanımız Zekiye Çapan’ın zamanı geldiğinde bayrağı Merve Çabuk’a devrettiği gibi gün gelecek bende bayrağı içimizden birine devredeceğim diyen Yiğit, “İlçemizin  her yerinde çok güzide insanlarımızla, yol arkadaşlarımızla bir araya geldik. Hepsinin kalbi Ak parti ve ülkemizin kalkınması ile çarpıyor. Bizler hep birlikte olursak kazanırız. Ben, 31 Mart 2019 seçimleri için, her birinizi dava için, sahada koşturan Ak Parti neferleri olarak görmek istiyor, hepinize saygı ve hürmetlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

İstanbul İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Meryem Tekbıyık,yaptığı konuşmada dava kadını olmak böyle bir şey ,yağmur çamur demez ,olması gerektiği yere gelir ,işte bu yüzden Cumhurbaşkanımız kadınlara çok güveniyor,en büyük desteği kadınlardan aldım diyor,inşallah bu seçimde de Cumhurbaşkanımıza gereken desteği Gaziosmanpaşalı AK kadınlar olarak vereceğiz dedi.

Kurucu İlçe Başkanı Zekiye Çapan yaptığı konuşmada yıllar önce memurların 5-6 ayda bir maaş aldığını hatırlatarak,o zamanlar yaşanan sıkıntıları anlattı ve Türkiye artık eski Türkiye değil.Bu refahın sürmesi için herkesin üzerine düşen görevi yapması gerektiğini vurguladı.

İlçe Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ise Ak Parti Belediyeciliği ile  nereden nereye gelindiğine dikkat çekerek herkesin kandilini kutladı.

EL ELE VERİP GÖNÜLLERE DOKUNALIM

Sözlerine hadisi şerifle başlayan İlçe Başkanı Serkan Acar,tek örnek alınması gereken kişinin Peygamber Efendimiz olduğuna dikkat çekerek herkesin kandilini kutladı.Bizim siyasi çizgimiz yerli ve milli olan çizgidir diyen Acar,’Bizim derdimiz ülkemiz,ilçemiz.Gelin el birliği ile saflarımızı sıklaştıralım.31 Mart 2019 seçimlerinden zaferle çıkalım.Kadınların desteği olmazsa olmaz.Sizler olmazsanız hayatta da siyasette de eksiğiz.Elele verip Gaziosmanpaşa’da gönülleri fethetmemiz,gönüllere dokunmamız gerekiyor diye konuştu.

Protokol konuşmalarının ardından teşkilat mensupları ile toplu hatıra fotoğrafı çekildi

Haberin görselleri