'Girilmedik Gönül Bırakmayacağız'

AK Parti Sarıgöl Mahallesi Seçim İrtibat Bürosu, Genel Başkan Yardımcısı Betül Sayan Kaya Tarafından Açıldı

AK Parti Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi Seçim İrtibat Bürosunun açılışına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya ,İlçe Başkanı Serkan Acar,İl Sorumlumuz Kemal Tosun,Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Hasan Tahsin Usta,Kadın Kolları Başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit,İl Koordinatörüümüz Hatice Sarı,Gençlik Kolları Başkanı Yavuz Yılmaz ve teşkilat mensuplarımız katıldı.

Kaya açılışta herkesi selamlarken, "Seçim Büromuzun açılışına hepiniz hoş geldiniz. İnşallah bu kalabalık gösteriyor ki 31 Mart seçimleri partimiz, Gaziosmanpaşamız ve ülkemiz açısından hayırlı sonuçlar getirecektir. Biz buna canı gönülden inanıyoruz. Tabii bizlerin teşkilat olarak hepimizin en iyi bir şekilde çalışması gerekiyor. Bu nedenle gönüldaşlarımıza büyük işler düşüyor. Sizlerden 31 Mart akşamına kadar gece gündüz demeden çalışmanızı istiyoruz. 31 Mart seçimleri inşallah hayırlar getirecek. Biz bu aziz millete hizmet etmek için yola çıktık. Milletimizden 5 yıllık bir vize istiyoruz" dedi.

GİRİLMEDİK GÖNÜL BIRAKMAYACAĞIZ

AK Parti  Genel Başkan Yardımcımız İstanbul Milletvekili Fatma Betül Sayan Kaya, "1994 yılında İstanbul'da başlayan ve marka haline gelen Recep Tayyip Erdoğan belediyeciliğini Gaziosmanpaşalılar iyi biliyor.Yapılan işler var ama bu yetmez. Gaziosmanpaşa marka kent olmak yolunda. Yaptığımız çok icraatlar var. Recep Tayyip Erdoğan belediyeciliği ile daha da ileriye gidecek. Kapı kapı dolaşacağız. Bütün gönüllere gireceğiz. Biz milletimize inanıyoruz. 17 yıldır insanı yaşat ki, devlet yaşasın dedik. Belediyecilik anlayışımızda da bir yoksul varsa ulaşılmadık, uykusu kaçan gönül insanları istiyoruz. Gönül belediyesi dediğimiz bu.İlçemizde el uzatılmadık tek bir insanımız kalmasın istiyoruz.. Sizlerin duanıza ve desteğinize talibiz. Biz bu millete hizmetkar olmaya geldik

Haberin görselleri