Güçlü Kadınlar Güçlü Türkiye’nin Temel Taşı Olacaktır

AK Parti Kadın Kolları 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü Kutladı

Gaziosmanpaşa İlçe Kadın Kolları 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla 16 Mahallede eş zamanlı olarak ziyaretler düzenledi.

Gündüzü ziyaretlerle geçiren teşkilat mensupları akşamda ilçenin kanaat önderi kadınlarının, STK temsilcilerinin okul aile birliği başkanlarının Şehit gazi yakınlarının katılımıyla bir akşam yemeği gerçekleştirdi.

İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı ve eşi,İl Koordinatörü Kemal Tosun,ilçe Başkanı Serkan Acar ve eşi,SKM Başkanı ve eşi ,Belediye Başkanı ve başkan Adayı  Hasan Tahsin Usta ve eşi ,İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Semiye Öztürk,İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Helin Kader Çelik ,İl Koordinatörümüz Hatice Sarı ,İlçe Kadın Kolları Başkanımız Zeynep Vurmaz Yiğit ,MHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Zehra Alkan,Gençlik Kolları Başkanı Yavuz Yılmaz ve eşi katılımcı tüm kadınların gününü tebrik etti.

İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit öncülüğünde tüm mahallelerde kadın tekstil işçileri, esnaf ve kadın işçiler ziyaret edilip çiçek takdim edildi. Kadınların günlerini kutlayan Yiğit, ‘ Bizler üreten, ürettiğini pazarlayabilen, hedefleri olan ve kendi ayakları üzerinde durabilen kadın sayısının artmasını istiyoruz’ dedi ve kadınların bu özel gününü tebrik etti.

Haberin görselleri