MİNİK KIZLARA ÖZEL KUTLAMA

Ak kadınlar Gaziosmanpaşa’da 11 Ekim’de anlamlı bir kutlamaya imza attı.

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı Sosyal Politikalar Birimi ‘DünyaKızÇocuklarıGünü’ dolayısıyla 39 ilçede eş zamanlı etkinlik düzenledi.

Gaziosmanpaşa İlçe Kadın Kolları Başkanlığının düzenlediği etkinliğe İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Çiğdem Çavdar Çelebioğlu ,İlçe Başkanı Serkan Acar ,ilçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit,İl Yönetim Kurulu Üyesi Hatice Sarı ve Kurucu Kadın Kolları Başkanı Zekiye Çapan katıldı.

BİR KIZI OLMALI İNSANIN

Hastanenin Yenidoğan Ünitesine yapılan ziyarette duygusal anlar yaşandı.Başkanlarımız Kız çocukları olan ailelerin mutluluk ve heyecanlarına ortak oldular.Aileler ve yetkililer ile sohbet eden AK Parti İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Çiğdem Çavdar Çelebioğlu,İlçe başkanı Serkan Acar ,İlçe Kadın Kolları Zeynep Vurmaz Yiğit,” Kız evladı rahmet erkek evladı nimettir Allah nimet için sorgu sual eder Rahmet için ödüllendirir. Kız çocuklarını diri diri gömen bir toplumda, kızını omzuna alıp Mekke sokaklarını dolaşan Peygamber’in ümmeti olmak. Güçlü bir gelecek için, güçlü kızlara ihtiyacımız var. Aydınlık yarınlara hep birlikte.Özgüvenli ve değer duygusu ile yetişen kızlar mutlu ve başarılı kadınlar olur!Başarılı kadınlar dünyaya değer katar” diyerek sadece bugün değil her zaman kızlarımızın yanındayız mesajı verdiler.

Ziyarette ayrıca kız çocuklarına çeşitli hediyeler verildi.

Haberin görselleri