Öğrencilerin Okul Heyecanına Ortak Olduk

AK Parti Gaziosmanpaşa Ilçe Kadın Kolları Teşkilatı halkın herkesimine yönelik yaptığı etkinliklerle göz dolduruyor

Her zaman saha  çalışmalarına her geçen gün farklı bir etkinlik ekleyen AK Kadınlar 2019-2020 Eğitim ve Öğretim döneminin başlamasıyla birlikte ilçede ki Bilgi Evlerini ve okulları ziyaret ederek öğrencilere başarı dileklerini ilettiler.

Kadın Kolları Başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit ile birlikte öğrenciler ile birlikte velilerle de bir süre sohbet eden Ak Kadınlar ilçedeki çeşitli okullarda eğitim başlayan  öğrencılere defter, kitap ve okul forması hediye ettiler

İlçe Kadın kolları başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit,eğitime çok önem verdiklerini söyleyerek , Toplumsal alanda sosyal yardımlaşmayı yaygınlaştırmaya çalıştıklarını ve sosyal sorumluluk projelerine büyük önem verdiklerini ifade etti. Yiğit "Amacımız öğrencilerimizin eksiklerini bir nebzede olsa giderebilmektir. Yaptığımız bu yardımlarla, ihtiyaç sahibi öğrencileri sevindirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İhtiyaç sahibi öğrencilere yapılan yardımların AK Parti kadın kollarının bu konulardaki hassasiyetini gösteriyor. AK Parti kadın kollarının sosyal sorumluluk projeleri her zaman ve yerde devam edecektir" dedi.

Haberin görselleri