Yiğit,Şehit Ailelerini Bayramda Yalnız Bırakmadı

Gaziosmanpaşa İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit Kurban Bayramında şehit ailelerini yalnız bırakmadı.

Gaziosmanpaşa İlçe Kadın Kolları teşkilatı,bayramda da yoğun bir programla çalışmalarına devam etti.

İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit,Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte , Vezneciler'deki bombalı saldırıda şehit olan Polis Memuru Gökhan Topçu’nun annesi ile ilçede çatışmada şehit olan Anıl Kaan Aybek’in ailesini ziyaret edip bayramlarını kutladı.Ziyaretlerde duygusal anlar yaşayan Yiğit:

“Kurban Bayramı’nın sevincini arkadaşlarımızla, akrabalarımızla, dostlarımızla; engelli, yardıma muhtaç ve kimsesiz vatandaşlarımızla; kulağı kapıda olan yaşlılarımızla; baş tacımız olan anne ve babalarımızla birlikte paylaşmak bayramı diğer günlerden farklı kılan ve bayramı bayram tadında yaşamamızı sağlayan güzelliklerdir. Bu mübarek günlerde şehitlerimizi ve gazilerimizi de şükranla anıyorum. Unutmayalım ki, böyle büyük ve güçlü bir ülkede hür yaşayabiliyorsak bunu onlara borçluyuz. Şehitlerimizin aileleri ve gazilerimiz hepimize emanettir. Şehit yakınlarımızı ve gazilerimizi millet olarak baş tacı ederek, layık oldukları saygı ve sevgiyi dün olduğu gibi bugün de göstererek bu bayramda milletçe ve en güçlü şekilde onların yanında olacağız.” Dedi.

Şehit Gökhan Topçu’nun annesi Fadime Topçu ile Şehit Polis Anıl Kaan Aybek’in babası Çetin Aybek ile annesi Hülya Aybek ,ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirip ,tek dileğimiz çocuklarımız unutulmasın dedi ve teşekkür ettiler.