Zat-ı Gül Sanat Merkezini Ziyaret Ettik

AK Parti Gaziosmanpaşa Kadın kolları ilçe başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit ,mahalle başkanları ile birlikte Gaziosmanpaşa’da hizmet veren Zat-ı Gül Kültür ve Sanat Merkezini ziyaret etti.

Ziyarete AK Parti Gaziosmanpaşa Kadın kolları ilçe başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit,İl Koordinatörü Hatice Sarı ,Kadın Kolları Teşkilat Başkanı ve 16 mahallenin kadın Kolları Başkanları katıldı.

Programın ev sahibi Gaziosmanpaşa Belediyesi Kadın ve Aile Müdürü Sueda Tuğcu ,mahalle başkanlarına yapılan hizmetler ve kurslar hakkında bilgi verdi ,soruları cevapladı.

Kadınların toplum içinde daha fazla yer almalarını sağlamak amacıyla açılan ve ismini ilçeye adını veren Gazi Osman Paşa’nın hanımı olan Zat-ı Gül Hanım’dan alan Merkez de ,nakış,dikiş,arapça, spor,diksiyon,tel kırma,iğne oyası gibi bir çok alanda hanımlara eğitim veriliyor.

Zat-ı Gül Kültür ve Sanat merkezini gezen AK Parti Gaziosmanpaşa Kadın Kolları Başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit,İl Koordinatörü Hatice Sarı ve Mahalle başkanları yapılan sunumlar İçin Kadın ve Aile Müdürü Sueda Tuğcu’ya teşekkür ettiler.

AK Parti Gaziosmanpaşa Kadın Kolları Başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit,İl Koordinatörü Hatice Sarı ve beraberindekiler ,ilçede hizmet veren kadınlara pasta ve yemek yapımının öğretildiği dönüşüm mutfağı ve kurslarda hanımların yaptıkları el işlerini satıldığı Hürriyet Mahallesi Satış ofisi de ziyaret edilerek kadınların el emeği göz nuru eserleri incelediler.

Haberin görselleri